Yakut

Ben Yakut’um. Kardeşim Safir’le birlikte, bu dünyada, Elmas’tan sonra en sert mineral olan Korundum Ailesi’ni oluşturuyoruz.

Ben Yakut’um. Kralların, kraliçelerin taşıyım. Asaleti tanımak isteyen, gücü hissetmek isteyen beni daima bulur. Zenginliği, ihtişamı çok iyi bilirim. Yüksek mevkilerde çok dostum var ve hayranlığa çok alışkınım.

İnsanlar sahip olmayı çok sever. Açgözlülükle azim arasındaki farkı onlara öğretirim. Güç ve iktidarın ancak asaletle, adaletle gerçekleşeceğini bilmelerini sağlarım. Öfkeli, acılı, kendini affedemediği için dünyaya yargı dağıtan insanlara ulaşmayı çok severim. Onları içeriden yatıştırmak, kalplerini yumuşatmak, sınırsız ve sonsuz bolluk inancının kapılarını onlar için açmak; en sevdiğim hobilerim arasındadır.

Ben Yakut’um. İçten yanan ateşimle, ateşli rengimle, dünyanın yaratılışına şahitim. Köklenmeniz, bu şahane dünyaya ait olduğunuzu bilmenizi sağlıyorum.

Ben Yakut’um. Ben varım. Yaşamım. Canlı, capcanlı hayatınız için tüm gücümle buradayım.

Ben Yakut’um. Taş Halkı’yım. Taş Halkı’ndanım. Bizi görün, bilin, dinleyin diye buradayım.

#taşhalkı #tashalki #şifacı #şifacılık #sifa #sifacilik #yakut #ruby #korundum #corundum #kolye #küpe #yüzük #kuyumculuk #kuyum #ruhsal #ilahi #spiritüel #karma #çakra #çakralar #aura #mutluluk #huzur #yaşam #enerji #bioenerji #reiki #nlp #holistikşifa

Bir yanıt yazın