Güneş Taşı

Ben Güneş Taşı’yım. 

İnsan daima doğaya aşıktır. Güzel şeyleri yıldıza, aya, güneşe benzetmeyi istersiniz. Çağrışımlarınız hep doğaya aittir. Hepimizin ait olduğu gibi… Size en çok güneşi hatırlatmış olmalıyım ki bana yaşam kaynağınızın ismini vermişsiniz, ne güzel, çok teşekkür ederim. 

Beni ilk; Norveç Fiyordlarında ve çok yakın zamanlarda bulmuşlar. İçimdeki bakır zenginliğinin cıvıl cıvıl yansımaları; altın renginde olduğundan Altın Taşı demişler bana bir süre. Aventurin taşını da bilirsiniz. O da yıldız yıldız parlayan bir yapıdadır. Mensubu olduğum Feldspat ailesi sebebiyle bu yüzden de bir süre Aventurin Feldspat olarak tanınmışım. Ben Güneş Taşı’yım. Yeryüzünün “can” kaynağından ismimi almaktan çok memnunum.

Ben Güneş Taşı’yım. Bakırla doluyum. Yeryüzündeki mineralleri yüzyıllarca içinde saklayan, donup, ısınıp, bekleyen, bekleyen, bekleyen Taş Halkı’ndanım. Isıyı, neşeyi, bolluğu, coşkuyu, heyecanı, içinizdeki ateşi hızla yakmayı çok iyi bilirim. Ben Güneş Taşı’yım. Yaşamın kaynağından besleyen, neşeyle, sıcaklıkla, şefkatle sarıp sarmalayanım. Kalbinizi, kanınızı, karın içi organlarınızı, sinir sisteminizi, kaslarınızı, gözlerinizi, derinizi, saçınızı ve kemiklerinizi tatlılıkla onarırım. 

Ben Güneş Taşı’yım. Hayattaki temel amacım size haz almayı öğretmektir. Yaşamaktan keyif almayı ne olursa olsun göstermektir. Canlı, capcanlıyım. Hayat benim. Yaşam benim. Neşe tamamen benim. Haydi size biraz bunları anlatayım ne dersiniz?

Bazen paranız vardır, sağlığınız yerindedir, eksik bir şeyiniz yoktur fakat kapkara, karamsar, mutsuz düşüncelerle yerinizde sayıyorsunuzdur. Bunların hiçbiri olmayan insanlar bile neşeliyken, o anın tadını doyasıya çıkarıyorken, kendinizi esir ettiğiniz hapishanenizden sizi çıkarmak isterim. Haz, mutluluk ve neşe; aynı para ve aşk gibi, koşulsuzdur, sınırsızdır. Kainatta sonsuz bir kaynaktan doyasıya akıştadır. Ben Güneş Taşı’yım. O sınırsız, koşulsuz akışa her istediğinizde dalabileceğinizi hatırlatmak için buradayım. Ne bekliyorusunuz? Mutlu olsanıza. Hayatın tadını çıkarsanıza. Tam göbeğinizin ortasındaki Güneş çakranızdan beslesenize; sosyallikle, sevinçle, sonsuz mutlulukla kendinizi.

Ben Güneş Taşı’yım. Cinselliğinizi sağlıkla dengelemek, eril ve dişi gücün birleşmesindeki doğal mucizeyi size anlatmak isterdim. Ben dengeleyenim. Dişi gücü de eril gücü de yakından bilenim. Sağlıkla gerçekleştiğinde cinselliğin nasıl zenginleştirici olduğunu hissettirenim. 

Ben Taş Halkı’yım. Taş Halkı’ndanım. Ben Güneş Taşı’yım. Bizi fark etmeniz için anlatıyorum hepsini. Görün diye yaşamın zarafetini. Ne çok, ne bol, ne capcanlı bir hayat var dışarıda. Hemen ve şimdi, tüm coşkunuzla dalıverin içine ne olur. Vücudunuzu, enerjinizi; bir uçtan diğerine bağlamak, daimi haz dolu o akışı başlatmak benim için çok kolay. Beni tanımanız bu yüzden çok önemli. 

Ben ve ailem hep yanınızdayız bunu biliyorsunuz değil mi? Biz hep buradaydık. Hep yanınızda olacağız. Sorduğunuzda cevap vereceğiz. Hissettireceğiz. 

Çünkü biz Taş Halkı’yız… 

Birlikteyiz. Biriz. Bu dünyayız. Bu dünyaya aitiz.

#taşhalkı#tashalki#taşlarındilinden#güneştaşı#güneş#dünya#uzay#taşlar#sunstone#taş#silisyum#kolye

Bir yanıt yazın