Turmalin

Ben Turmalin’im. Hem aileme hem kendime ismini verenim. Güzelliğimle başınızı döndürmeyi bilirim. Gururlanmayı severim. O yüzden de; gururlu, kibirli, önyargılı insanları önce cazibemle alt edip sonra kendime aşık etmemle bilinirim.

Ben Turmalin’im. Çok güçlüyüm. Çok hızlıyım. Tavizim yoktur. Netliği severim. Yüzyıllarca korudum, güç verdim, dengeledim. Sanayinizde beni katalizör olarak kullanmanız, elektriği dengeli, sabit, stabil tutmamdandır. Sizi dengelememin yanında sanayi nedir ki? İnsan en büyük mucizedir bizim için. İçinizde tutkuya, aşka, yapmak istediklerinize dair ne varsa ortaya döker sonra sabitlerim. Etkim hızlıdır, ateşlidir, tutkuludur, güçlüdür!

Beni diğer arkadaşlarımla karıştırmayın. Beni olduğum halimle öyle beğeniyorsunuz ki renklerim tamamen bana aittir. Üzerimde oynama, değiştirme, şekillendirme yapılmaz.

Paraiba Turmalin gördünüz mü hiç? Peki Karpuz Turmalin? Çok renkli, iki renkli Turmalin? Şörl en siyahımızdır aramızda… Dravit kahverengi… Rubelit; küçük pembe kız kardeşimiz…

Beni bir kez görseniz… Gerçekten görseniz… Ateşi kalbinizde benden hızlı kimsenin yakamayacağını bilirsiniz! Dünyanın en derin sırlarını tutmayı, bu sırları da; gururunu, kibirini yere serip dost olduğum insanlarla paylaşmayı severim. Benim etkim; kavgayla başlayan ilişkiler gibidir.

Ben Turmalin’im! Beni ateşle hatırlayın! Ateşli hastalıkları iyi etmemle, manyetik alanınızı onarmamla, auranızı güçlendirmemle, kanser gibi; iç ateşinizi yani öfkenizi nereye koyacağınızı bilemediğiniz hastalıklarınızla…

Ben Taş Halkı’yım. Taş Halkı’ndanım. Çok güçlü bir ailedenim. Ateşimle yakarak iyileştirmeyi her şeyden çok severim! Haydi benimle tanışsanıza!

#taşhalkı #tashalki #şifacı #şifacılık #sifa #sifacilik #turmalin #turmalinailesi #karpuzturmalin #gemstones #kolye #küpe #yüzük #kuyumculuk #kuyum #paraibaturmalin #şörl #akrolit #rubelit #verdelit #indigolit #dravit #multicolortorumaline #bicolortourmaline #kromturmalin #yaşam #enerji #bioenerji #reiki #taşlarındilinden

Bir yanıt yazın