Sodalit

#sodalit

Ben Sodalitim. Kraliyet rengi olarak bilinen muhteşem çivit rengimle, bu dünyanın en alkali topraklarında bulunabiliyorum. Herkese ulaşabilmek adına ucuz olsam da, zannedildiği kadar kolay bulunmuyorum. 

Lazurit ve Lapis Lazuli ile akrabayım. İçimde pirit olmadığı için ayrışıyoruz, yoksa tüm Lapislerin içinde biraz varım… Dünyanın alkali yatakları neredeyse, ben de orada bulunurum demiştim. Bu yüzden sizde detoks etkisi yaratırım. İçeriden ve dışarıdan enerjinizi yenilerim. Asidik sisteminizi alkaliye çeviririm. Boğaz ağrılarını, şişlikleri, alerjik rinit gibi dertli kronik sorunlarınızı tatlı tatlı iyileştirmek benim işimdir. Sinir sisteminizi onarırım. Ne de olsa ismimi sodyumdan alıyorum. Sıvı dengenizi en iyi dengeleyen taşlardan biri olmam bu yüzdendir. 

Biliyor musunuz ki, vücudunuzun en temel su dolaşımı olan tükürük bezleriniz ne kadar alkali olursa, bedeninizdeki sıvı o kadar iyileştiricidir! Tükürüklerinizi, tükürük bezlerinizi, boğazınızdaki dengeleri korur ve gözetirim. Yaratıcılığınız, odaklanma ihtiyacınız, zihin, boğaz ve kafanızda olup biten şeyleri benden iyi bilen az taş vardır. 

Koku alma duygusu ile ilgili bir kaybınız varsa, hem alkali özelliğim, hem sinir sistemi onarıcı özelliğim, hem de boğaz çakranızdan üçüncü gözünüze giden onarıcı köprü vazifem sebebiyle bu alanda mükemmel bir iyileştiriciyim. 

Tatlı, zarif, uyumlu ve asil bir enerjim var. Taş Halkı’nın en sevgi dolu, en faydalı, en arkadaş canlısı üyelerinden biri olmakla gurur duyuyorum. Beni tanımanızı, bana ulaşmanızı, beni sevmenizi çok isterim. Sonrasında sizinle tanışıp nice güzel sohbetler yapacağımızdan eminim. Ne de olsa güzel konuşma benim işim. 

Kendinize iyi bakın. Taş Halkı’na da….

Bir yanıt yazın