Ametist

#ametist

Merhaba ben Ametist’im. Kuvars kristali ailesine mensup olduğumdan silisyum di oksit formülüne sahibim. Bu formülden bağımsız olarak rengimi; kayalardaki doğal radyasyondan, demirden ve manganezden alırım. Yüksek bilinçler, bilinç üstü, bilinç altı benim kontrolümdedir. Birlik bilinci, kollektif bilinç için yapacağınız tüm güçlü çalışmalarda ben varım. Anlayışı, sezgiyi benimle anlar, bir kavramı büyütmeyi, desteklemeyi benimle sağlarsınız. Yanıma koyduğunuz taşları temizlediğimi, etkilerini büyüttüğümü o yüzden söylerler. Her taşın etkisi eşsizdir. Ben algınızı, farkındalığınızı açarım. 

Yüksek enerjilerle uyumluyum. Harekete geçiriciyim. Bilinçaltı arınmalarında ve zihin kaynaklı ağrıları gidermede ustayım. Bilinçaltı bilgilerine hazır değilseniz benimle uyumayın. Kronik ağrılarınız, hastalıklarınız varsa beni bilmeden taşımayın. Neyi büyüteceğimi, ne şekilde iyileştireceğimi bir bilenden öğrenmeden beni kullanmayın. 

Tüm diğer kardeşlerim gibi ben de dünyanın en yüksek hayrına çalışıyorum. Zarar vermeyi bilmiyorum. Sadece öğrenin istiyorum. Bizim nasıl iyileştirdiğimizi öğrenin… Size ulaşınca neler yaptığımızı öğrenin. Birbirimizle nasıl da güçlü bağlarla bağlı olduğumuzu öğrenin…

Ben taş halkıyım. Taş halkındanım. Nesiller boyunca atalarınızı korudum. Algınızı, hafızanızı, kavrayışınızı okudum. Yüksek bilinçlerde beni tanıdığınızı biliyorum. 

Çok kolayca bana ulaşabilirsiniz. Neredeyse dünyanın her yerinden çıkıyorum. Bana ulaştığınızda artık zihninizi boşaltıp, bir kere olsun beni dinlemeye ne dersiniz? Siz bana, ben size hayranım. 

Güzel yolculuklarda denk gelmeye niyet ediyorum. Bütünün hayrına bir yolculuk olacak biliyorum. Merhaba 💫

Bir yanıt yazın