Pandül- Sarkaç Neden Kullanmıyorum?

#Pandül veya #Sarkaç#Radyestezi diye bilinen bir alanın konusu olup, “çıbık” denilen “v” biçimindeki sopalarla toprakta su aramasından tanıyabileceğiniz bir konudur. Taş, ağaç veya metal pandüller vardır. Çalışma prensibi çok baştan çıkarıcıdır. Evet-Hayır cevabı aradığınız bir soru sorarsınız. Pandül sağa doğru dönerse evet, ileri geri giderse hayır anlamına gelir. Elbette bu kadar basit bir konu değildir zira sırf ben taş konusunu öğrenme yolunda pandülle doğru çalışmak için 2 farklı uzmandan 2 farklı pandül eğitimine gittim. Yine annelerimizin altın yüzükle hamile kadınların bebeklerinin cinsiyetini anlamaya çalıştıkları zamanlara belki şahit olmuşsunuzdur. Hepsi pandül/sarkaç prensibinin konusudur. 


Dünyada ve Türkiye’de “Taş Şifacılığı” yapan benim bildiğim herkes, temelde pandüle sorup cevap alarak çalışma yapar. Şifa seanslarında farklı taşlardan pandüllerle, farklı çakralara göre çalışmak üzere ciddi eğitimler alırlar. “Evet ve Hayır demesi bu kadar basitse, bunca insan bu kadar basit konuda neden ciddi eğitimler alıyor” diyebilirsiniz. Sorun o cevapların her an değişebilir olmasındadır. Ben sorarım başka, siz sorarsınız başka yanıt alınabilir. Pandülüm beni yanıltıyor der geçersiniz belki ancak durum öyle değildir. Sorun insanın kendinde ve sorduğu sorulardadır.

İnsan gelecekten haber almayı ister. “Merak” ve “bilgiye açlık” hep cezbedicidir. Taş en kadim bilgiyi, kendi kanalınızı temizlediğinde verir. Elinize alıp ona sorduğunuz soruların saflığına bağlı olarak size hissettirir. Canlıdır. Pandül olarak kullanılmaktan hiç hoşlanmaz. Bunları anladığımdan beridir ben hiçbir objeyi pandül/sarkaç olarak kullanmıyorum. Ne şifa çalışmalarımda, ne de taşları belirlerken… Lütfen siz de bu konuyu içinize bir sorun. Hissedin. Ne kendiniz kullanın, ne de kullanan birinden yardım alın. En büyük pandül sizsiniz. O kanal temizlenince ne cevaplar kendiliğinden gelir hayal edin.

Bir yanıt yazın